CANVASBEAT : moderne producten ontworpen door echte ontwerpers !

Wij zijn een gepassioneerd bedrijf, gevestigd te Beekbergen (Nederland) en bedienen duizenden tevreden klanten in Nederland en heel Europa. 

Onze kunstenaars gebruiken hun ervaring, passie en kennis, en voegen kunstenaarstalent toe aan hun werk, zodat wij u een product kunnen geven dat uitstekend past bij een hedendaags interieur.

Onze decoraties voor aan de muur zijn een eenvoudige en goedkope manier om uw interieur op te frissen, waardoor het een nieuw karakter krijgt. Een breed scala aan ontwerpen zorgt dat voor iedere smaak wel een passend ontwerp te vinden is.

Ons aanbod bestaat uit stillevens, landschappen, abstracte kunst voor aan de muur, moderne prints voor de woonkamer, reproducties van schilderijen van beroemde kunstenaars, straatkunst/graffiti, wereldkaarten, industriële patronen, fotobehang, posters, vouwschermen, afbeeldingen op acrylglas en nog veel, veel meer.

Producten van CANVASBEAT zijn decoraties en afbeeldingen die opvallen, ze spetteren van de muur af ongeacht in welke kamer ze worden geplaatst!

CANVASBEAT heeft decoraties voor de woonkamer, representatieve prints voor aan de muur, voor op kantoor, kalmerende prints voor in de slaapkamer, canvas foto's die het interieur personaliseren en een unieke sfeer creëren, vrolijke canvas voor de kamer van de kinderen, etc.

CANVASBEAT kan de muur ook versieren in minder voor de hand liggende ruimtes, zoals de keuken, badkamer of hal. Ongeacht de ruimte waarin het is geplaatst, geeft dit het interieur een unieke uitstraling en creëert een gezellige sfeer voor alle bewoners en gasten.

Canvasbeat kunst is ook een origineel cadeau voor gelegenheden zoals:

  • verjaardagen,
  • bruiloften,
  • inwijding van het huis,
  • Kerstmis,
  • Valentijnsdag,
  • etc..

 

Met vriendelijke groet,

Het Canvasbeat team