Ons doel is om u de beste verzendopties te bieden, ongeacht waar u woont.

Wij leveren kwaliteit voor de laagste prijs van Nederland en Europa. Dit is mede mogelijk door de bijzondere relaties die wij hebben met fabrikanten wereldwijd. Als wij een product niet op voorraad hebben dan kunnen wij met behulp van onze snelle communicatie schakelen met de fabrikant en vragen het product direct door te sturen naar u. In dit geval hoeft het product niet eerst langs ons en krijgt u het sneller in huis.

Wij bieden u exclusieve prijzen voor onze producten met excellente klantenservice.

Het tijdsbestek voor de bezorging van bestellingen is verdeeld in twee delen:

Productietijd: het fabriceren van het product (bv printen van het canvas), Orderverificatie, maatwerk, kwaliteitscontrole en verpakking.

Alle bestellingen worden verzonden naar één van ons ateliers voor fabricatie. Dit gebeurt binnen 24 uur nadat de bestelling is geplaatst. Het atelier vervaardigd en verwerkt uw bestelling, wat gemiddeld ongeveer 1-3 dagen duurt.

Levertijd: Dit verwijst naar de tijd dat het kost voordat producten vanuit onze magazijn naar uw thuis worden verzonden.

Onze levertijd kan verschillen, wij bezorgen namelijk gratis door heel Europa, Canada, Amerika en meer. Daarom hebben we dan ook om logistieke redenen gekozen om onze magazijnen niet alleen in Nederland te vestigen.  

Na het verzenden van de bestelling zal de bezorging gemiddeld 3 tot 15 werkdagen in beslag nemen, de termijn hiervan is afhankelijk vanuit welk magazijn de zending afkomstig is. Echter uit onze cijfers blijkt dat meer dan 94% van onze pakketten binnen 1-1.5 weken geleverd zijn.

Kwaliteit: Omdat wij de fabricatie (bv het canvas printen) realiseren op moment van bestelling bent u verzekerd van een design met prachtige & heldere kleuren. U hoeft niet bang te zijn voor een kleurloos met oude technieken geprint product wat al maanden of jaren in een magazijn ligt.

100% Leverings & Kwaliteitgarantie: Mocht het product niet naar wens zijn of om wat voor reden dan ook niet juist bezorgd worden dan kunt u bij ons heel gemakkelijk retourneren.

Meer informatie over de Track & Trace krijg je per e-mail nadat de bestelling is verzonden.